Pošťák Laci bojuje s depresí? Abych neskončil jako Avicii, říká

4. května 2018·Celebrity·Karolína Stránská

I když ho ze SuperStar vyhodili, stal se miláčkem celého národa. Katapultoval se do hvězdné sféry díky hitu Pošta a následně si ho do natřískané O2 Areny pozval na koncert i Leoš Mareš. Láďa měl tak možnost, kterou nebude mít mnoho jeho pěveckých kolegů. Zazpíval si před tisíci lidmi. Nyní se však zdá, že na tom není po psychické stránce dobře.

Od Mareše získal šek na 100 tisíc korun, později v SuperStar získal další milion. Dosud žil s maminkou v bádných podmínkách a právě tyto peníze jim měly zajistit nový start do života. Ve čtvrtek večer se však na Instagramu objevila zpráva, který mnohé znepokojila. „Abych neskončil jako Avicii nebo Martinka z Turca. Cítím se psychicky na p*ču,“ zveřejnil Laci na svém oficiálním profilu. Tato zpráva samozřejmě znervóznila jeho fanoušky a mnozí dokonce spekulovali, že se jedná o falešný status. Lacko tak odvysílal live stream, ve kterém se rozhodl k věci vyjádřit.

“Mnozí jste pohoršení statusem, kteří jste viděli na mých sociálních sítích. Chtěl bychom se k tomu vyjádřit. Ten status je pravdivý, psal jsem ho já. Nechci vás tím komplikovat. Cítím se po psychické stránce na píču, není jednoduché o tom mluvit. Je to velmi zlé, proto vás tím nechci zatěžovat. Trápí mě to z vnitra, nevím co mám se sebou dělat. Není to kvůli mé slávě, o které tvrdíte, že mi stoupla do hlavy. Týká se to celé mé situace a mého zpívání, není to zas tak jednoduché. Nechci žádné zprávy, abyste řešili, co mi je, co se děje. Já vám na to nebudu odepisovat, je to velice soukromé, nevíte vše, co se děje v televizi,” sdělil zhruba 500 fanouškům v živém streamu na Instagramu. Dále dodal, že se to týká jeho maminky, ale jí se konkrétně nic nestalo.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme