Potíže Pirátů z Karibiku v Austrálii: Depp utekl z natáčení!

21. května 2015·Celebrity·Redakce

Natáčení dalšího dílu Pirátů z Karibiku provází v Austrálii neustálé potíže kolem hlavní herecké hvězdy Johnnyho Deppa. Nejprve do země nepustili jeho psy a nyní údajně utekl z Austrálie i on sám!

Depp, který se opět vrátil k roli svérázného piráta Jacka Sparrowa, měl točit na Zlatém pobřeží ve státě Queensland, ale ve středu večer z natáčení odešel. “Vrací se do Států prvním soukromým charterovým letem, který bude moct sehnat,” uvedl zdroj z produkčního týmu. Může za to jeho manželka Amber Heardová. 

Podle australského deníku Gold Coast Bulletin se manželský pár neustále hádal a štáb Heardovou vyzval, aby opustila natáčení, které narušuje. Heardová odletěla do USA minulý týden se dvěma teriéry. Psi museli Austrálii opustit, protože nepodstoupili povinnou karanténu a australské úřady hrozily jejich utracením. 

Pokud Depp z Austrálie skutečně odletí, bude to pro film studia Disney nazvaný Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Piráti z Karibiku: Mrtví muži nemluví), znamenat další zásadní problém. Film je už nyní pozadu s natáčením poté, co si Depp zranil ruku a v březnu se vrátil do USA, aby se zotavil.

Celebrity - další články

Doporučujeme