Práce snů. Modelka Kate Moss získala dva roky před padesátkou lukrativní kšeft za miliony korun

29. července 2022·Celebrity·Redakce

Kate Moss. (Zdroj: Profimedia)

Je jí osmačtyřicet, nesmí ani do Ameriky, kde kdysi měla problém s drogami, ale i tak si dva roky před padesátkou mne ruce. Kate Moss se kšefty jen kupí a jde z kampaně do kampaně. A vypadá to, že do modelkovského důchodu se Moss nechystá. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Ve 48 letech má topmodelka Kate Moss kšeft snů v přepočtu za 145 milionů korun. Stala se tváří nápojů Diet Coke, respektive byla dokonce jmenovaná jako kreativní ředitelkou značky. Co přesně kromě focení jako kreativní ředitelka dělá, sice není jasné, ale spíše jde o to, aby to hezky znělo. Ve výsledku je ale jedno, jak to zní, protože tenhle kšeft by jí mohly závidět o generaci mladší modelky, jako Kendall Jenner nebo Gigi Hadid.

Modelka vypadá fantasticky a není se čemu divit, že patří mezi nejlépe vydělávající modelky. Společně s dámami Naomi Campbell, Lindou Evangelista, Cindy Crawford, Elle Macpherson a dokonce i Pavlínou Pořízkovou patřila mezi nejúspěšnější topmodelky. Pak se sice až moc shlédla v užívání drog, ale tyhle doby jsou už naštěstí pryč. Modelka má vlastní značku Kate Moss Limited, která má hodnotu téměř 350 milionů korun a jen za loňský rok vydělala v přepočtu 87 milionů korun.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency)

Není proto žádným překvapením, že mezi Top 10 nejslavnějších modelek současnosti patří stále Naomi Campbell a prostřední generace modelek, jako jsou Cara Delevingne, Irina Shayk či Adriana Lima. Navíc se daří i její dceři Lila Moss, která kráčí ve stopách slavné maminky. Mladá dívka, která je pod agenturou své maminky, sice nemá ideální modelkovskou výšku, ale vypadá to, že to nikomu nevadí.


Celebrity - další články

Doporučujeme