Přál si je sám král, ale oni odmítli. Ed Sheeran a Adele na korunovaci Karla III. nevystoupí

23. února 2023·Celebrity·Redakce

Adele, Karel III. a Ed Sheeran. (Foto: Profimedia)

Zpěváci Ed Sheeran a Adele odmítli vystoupit na velkém koncertu 7. května u příležitosti korunovace Karla III. Zpěvačka koncert odmítla rovnou, zpěvák má v té době koncert v Texasu, a tak by se nestihl na tuto parádu podle svých slov vrátit. Informoval o tom server Outlook.

Korunovace nového krále Karla III. se kvapem blíží a pro většinu Britů to bude hodně sváteční den. Zejména proto, že poslední korunovace se konala před 70 lety. Proto není divu, že se u příležitosti této události koná celá řada akcí. Jednou z nich bude i korunovační koncert, který se uskuteční 7. května na zámku Windsor.

Právě na akci by měla na počest nového krále vystoupit celá řada hvězdných osobností. Na přání Karla III. by se tak na pódiu měli objevit například Harry Styles, Lionel Richie nebo Spice Girls. Sheeran a Adele ale účast odmítli.  “Je to obrovské zklamání. Jsou to titáni showbyznysu, Britové, ale jsou i známí po celém světě. Je to velká škoda,” uvedl podle serveru spolupořadatel.

Na rozdíl od Adele, které se zjevně jen nechce vystupovat, má Sheeran pro neúčast pádný důvod. Den před akcí vystupuje v americkém Texasu a nestihl by se na tuto parádu vrátit. Korunovace panovníka je naplánovaná na 6. května a proběhne ve Westminsterském opatství.


Celebrity - další články

Doporučujeme