Představitel Mikea Paul Rudd promluvil o natáčení seriálu Přátelé. Neměl jsem tam být, prozradil

27. února 2023·Celebrity·Redakce

Paul Rudd (Foto zdroj: Shutterstock)

Když byl herec a nejvíc sexy muž planety za rok 2021 Paul Rudd osloven, aby si zahrál ve fenoménu seriál Přátelé, nemohl tomu uvěřit a počítal maximálně z pár epizodami. Nakonec jich natočil šestnáct včetně finálové, ve které se necítil dobře. Věděl, že tam nepatří. O natáčení se rozpovídal v anglické ranní show Heart Breakfast.

Ačkoliv fanoušci seriálu Přátelé vždy zbožňovali především hlavní šestici a k ostatním postavám příliš nikdy neulpívali, Mike Hannigana si spoustu lidí zamilovalo. Ten se objevil ke konci příběhu a na konci se stal manželem rozkošné Pheobe. Všichni jim šťastný konec přáli a fandili mu.

Herec Paul Rudd, který byl v roce 2021 vyhlášen za nejvíc sexy muže planety a je známý také svou rolí Ant-Mana v Avengers, se nechal v britské raní show slyšet, že mu to tehdy přišlo až neuvěřitelné. Počítal maximálně s dvěma až třemi epizodami a už to pro něj byla čest. Nakonec se objevil v šestnácti pokračováních. A to včetně závěrečné v roce 2004, která byla plná emocí, dojetí a smutku. 

A právě tahle epizoda byla pro Paula nejzvláštnější. “Netušil jsem, že budu v tolika epizodách. Připadalo mi to velmi podivné. Myslím tím, že jsem se objevil i v té poslední a říkal jsem si, že bych tam neměl být. Byl jsem tak blízko u věcí, které jsem neměl vidět,” říká ve vší skromnosti herec.Všichni plakali, bylo to emotivní a já se cítil velmi privilegovaný. Ale také jsem si říkal, že tam chci jen sedět a nepřekážet,” prozradil Paul.


Celebrity - další články

Doporučujeme