Představitelka Ginny Weasley se vdala. Herečka Bonnie Wright je už rok vdanou paní

31. března 2023·Celebrity·Redakce

Bonnie Wright a Andrew Lococo. (Foto: Profimedia/B. Wright)

Překvapení pro všechny fanoušky filmů o Harrym Potterovi. Představitelka Ginny Weasley se vdala. Bonnie Wright se podařilo veselku utajit jeden celý rok! Informovala o tom herečka na instagramu.

Herečka Bonnie Wright se pochlubila na instagramu fotografiemi z jejího velkého dne. Před rokem si za manžela vzala dlouholetého partnera Andrewa Lococo. O tom, že je už 12 měsíců vdaná, se rozhodla promluvit až nyní.

Snoubenci si pro obřad vybrali opravdu netradiční místo, a to pozemek v blízkosti eko farmy The Ecology Center. Důvodem bylo to, že oba manželé milují přírodu. Bylo pro nás důležité promítnout do svatby naši lásku k životnímu prostředí a používat udržitelné materiály místo balíčků na jedno použití. Ponořit se do naší kreativity a něco vyrobit i sami, ze zdrojů natolik lokálních a sezónních, jak jen to bylo možné, uvedla na instagramu herečka.

View this post on Instagram

A post shared by BRIDES (@brides)

Celá svatba se pak nesla v boho stylu. Bonnie na sebe oblékla upnuté bílé šaty s volánky, které měly délku ke kotníkům. Vlasy měla volně sepnuté dozadu a uši jí zdobily drobné, stříbrné náušnice. Po boku svého manžela jen zářila, a tak je jasné, že si tento velký den snoubenci opravdu užili.


Celebrity - další články

Doporučujeme