Překrásná Lucie Borhyová dovádí ve vlnách. Fanoušci mají jasno: Super bohyně!

18. července 2022·Celebrity·Redakce

Lucie Borhyová (Foto: Instagram Lucie Borhyové – se souhlasem Lucie)

Ačkoliv se vždy nějaké ty závistivé komentáře objeví, moderátorka Lucie Borhyová je zkrátka překrásná žena a svůj instagramový účet zaplavuje spoustou fotek ze slunné Malagy ve Španělsku. Tam se na chvíli nastěhovala do svého domečku a své fanoušky ráda provokuje fotkami v plavkách a úsměvem doslova od ucha k uchu. Není divu, že lidem připomíná mořskou bohyni.

Oblíbená moderátorka televize Nova Lucie Borhyová se konečně dočkala volna, a tak se na nějaký čas přestěhovala do přístavního města v Andalusii, kde má ve španělské Malaze domeček. A skrz fotky na svém instagramu provokuje fanoušky tím, jak se má i tím, jak vypadá. “No super bohyně!” mají jasno.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Borhyová (@lucie_borhyova)

A my můžeme jenom souhlasit. Nedávno zveřejnila obzvlášť sexy fotografie, kde pózuje v mořských vlnkách. Tyrkysové plavky na jejím opáleném těle krásně vyniknou a její dekolt, na který je v takové póze úžasný pohled, nenechá nikoho chladným. A když přičteme i krásný úsměv a svůdný pohled, máme Bo(r)hyni jak vyšitou.

Prázdniny si krásná blondýna skutečně užívá na plno. Pochlubila se už fotografiemi od bazénu, z pláže, z moře. Sdílela fotografie se svými dětmi, jak si Španělsko společně užívají, předvedla trochu toho plážového sportování nebo ukázala, jak si pochutnává na lahodně vypadající paelle.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Borhyová (@lucie_borhyova)


Celebrity - další články

Doporučujeme