Překrásná, těhotná a sexy: I přesto si Lounová připadá jako Otesánek

7. října 2022·Celebrity·Redakce

Olga Lounová. (Foto: se souhlasem Olgy Lounové)

Zpěvačka Olga Lounová čeká svého prvního potomka. A jako každá budoucí maminka se chce nechat na památku vyfotit s bříškem. Snímky z focení jsou krásné, vkusné, sexy a krásce to na nich skutečně sluší. Přesto prý nechtěla na focení čekat déle, protože měla strach, že by se později nevešla do objektivu. Vše zveřejnila na instagramu.

Všichni už víme, že pod srdcem nosí holčičku. Olga Lounová se nechala zvěčnit na krásných snímcích, na kterých hraje hlavní roli její odhalené bříško. Přitom do porodu jí zbývá ještě pár měsíců.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Lounová (@olgalounova)

Už se začínám cítit trochu jako Otesánek. Rosteme, rosteme. Vyšly jsme si na procházku s holčičkou a Anička cvakla pár foteček. Ať ta moje holka vidí, jak ji maminka šťastná nosila, než už to fotit nepůjde,” napsala zpěvačka k profesionálním snímkům. Pokud si však opravdu myslí, že vypadá jako Otesánek, je v tom případě tím nejhezčím Otesánkem, jaký kdy byl.

Své těhotenství oznámila fanouškům krásným způsobem, o kterém se velmi mluvilo. Natočila videoklip k písni, do kterého zapojila celou rodinu a právě v něm prozradila, že se svým partnerem Janem Kréglem čeká miminko. Zpěvačka stále koncertuje a hodlá v tom pokračovat, dokud jí to bříško a miminko dovolí.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme