Překvapivý moment na udílení cen BAFTA. Princezna Kate poplácala Williama po zadku

1. března 2023·Celebrity·Redakce

Kate Middleton a princ William (Zdroj: Profimedia)

Jaro je symbolem předávání nejrůznějších cen. A jedním z nich byly i britské ceny BAFTA, které se udílely v neděli v Londýně. Na prestižní událost dorazili i zástupci královské rodiny, a to možná ti nejdůležitější - princezna Kate a princ William.

Kam princezna Kate přijde, tam je za hvězdu. A to nejen tím, že je to členka královské rodiny, která je v Británii velmi důležitá, ale i tím, že vždycky vypadá naprosto fenomenálně. Vlastně si nemůžeme vzpomenout na model, kde by to manželce následníka trůnu neslušelo.

A ceny BAFTA nebyly výjimkou. Kate na sobě měla bílé šaty na jedno rameno od návrháře Alexandra McQueena, které ale nejsou žádnou novinkou. Poprvé je na sobě měla už v roce 2019. K nim si vzala černé dlouhé rukavice a zlaté doplňky včetně náušnic od značky Zara, které vyjdou zhruba na 500 korun. Princezna znovu dokázala, že slušet vám to může i ve věcech za pár korun.

Její manžel zvolil černý oblek s dvouřadým sakem a motýlkem. Manželé měli úsměv od ucha k uchu a působili velmi uvolněně. Své vystoupení na červeném koberci, které bylo z jejich strany i velmi formální, ale rozproudili poměrně vtipným a pro ně netypickým gestem. Všudypřítomným kamerám neunikl moment, kdy princezna poplácala svého manžela po zadku.

U dvojice, která se na veřejnosti vůbec nelíbá, nedrží za ruku a striktně se drží protokolu, to působilo velmi lidským a milým dojmem. Zkrátka ukázali, že i oni jsou jen lidé a že projevy lásky jsou pro ně důležitější, než pravidla. Jsme si jistí, že fanoušci je za tenhle moment budou milovat ještě více.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme