Přemety ve StarDance: Ondřej Bank má novou tanečnici, která už původně skončila

24. října 2016·Celebrity·Redakce

Ondřej Bank si během lyžařské kariéry prožil neskutečnou porci smůly a provázela jej řada zranění. A teď to vypadá, že si smolné situace přenesl i do StarDance. Jeho taneční partnerka totiž musela skončit!

Česká televize dnes informovala, že soutěžící Kamila Tománková ze soutěže ze zdravotních důvodů odstupuje. “Výhřez krční plotýnky, který se mi stal při prvním díle mi bohužel nedovoluje pokračovat dále. Bolest a omezená hybnost levé ruky je problém, který by pouze snižoval náš taneční výkon, a proto jsem se rozhodla, že soutěž ukončím a Ondra bude mít možnost dál pokračovat s jinou tanečnicí. Budu mu moc držet pěsti,” řekla tanečnice.

„Mě odchod Kamči hrozně moc mrzí. Hlavně kvůli ní, protože ji StarDance strašně baví, jsme na sebe zvyklí, a je z toho smutná,” řekl Ondřej Bank. A televize už oznámila jméno náhradnice. Tománkovou zastoupí Eva Krejčířová, která tančila s Ladislavem Vízkem. Pár ovšem v sobotu ze soutěže vypadl. “Vše jsme s Láďou probrali a rozhodli se, že v tom Ondřeje nenecháme,” prohlásila Krejčířová. “Eva je veselá a vypadá, že má nadhled. To se jí při práci se mnou bude hodit,“ dodal Bank. 

Psali jsme také:

Smolař Ondra Bank trénuje na StarDance sám! Partnerku chytly záda VIDEO

Celebrity - další články

Doporučujeme