Princ Harry někomu v Anglii přeci jen chybí. Neuvěříte, jaký příbuzný se nemůže dočkat, až ho uvidí

17. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Meghan Markle a princ Harry (Foto: ČTK)

Když se Harry a Meghan odstěhovali v loňském roce do USA, mnoho královských příbuzných si oddechlo. Ne ale princ George, kterému jeho strýc podle komentátora Neila Sean velmi chybí. Informaci uvedl web Daily Star.

Princ George neviděl svého strýce od doby, kdy se Harry přestěhoval do USA. Královský komentátor Neil Sean pro Daily Star uvádí, že vztah obou je velmi blízký. George má Harryho rád i po kontroverzním rozhovoru s Oprah Winfrey. Zřejmě za to může fakt, že malému princi je teprve osm let a některým věcem ještě moc nerozumí.

Určitě ale rozumí tomu, že jeho rodiče mají s Harrym a Meghan vztahy na bodu mrazu. „Podle dobrého zdroje ale existuje jeden člen královské rodiny, kterému princ Harry opravdu chybí. Podle všeho je dotyčným malý princ George,“ řekl Sean. Pro George musí být velmi těžké, že se s Harrym nevídá. Zřejmě spolu nemluví ani po telefonu.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Princové Harry a George jsou si velmi blízcí,” pokračuje komentátor. Blízké rodinné setkání je ale zatím v nedohlednu, i když kolují informace o tom, že Harryho rodina by měla příští rok dorazit do Velké Británie. Pokřtít by zde měli svou dceru, na setkání s vnučkou se těší prý hlavně princ Charles.

Pokud je příběh o vztahu Harryho a George pravdivý, je to velká škoda. Zjevně zde jsou stále členové rodiny, kterým chybí zábavná osobnost prince Harryho,“ doplnil Sean. George má svého strýce zkrátka velmi rád a je toho jeho velký fanoušek. „Pokud se Harry s Meghan rozhodnou vrátit do Spojeného království, prince George to určitě potěší,“ uzavřel.


Celebrity - další články

Doporučujeme