Princ George se stal hvězdou tenisového Wimbledonu. Musel si ale vyslechnout sprosté projevy známého bouřliváka

11. července 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princ George dorazil s maminkou na Wimbledon (Zdroj: Profimedia)

O víkendu se v Londýně konala finále slavného tenisového turnaje Wimbledon. Na finále mužské dvouhry dorazila vévodkyně Kate, která předávala poháry vítězům, princ William a jejich syn, princ George. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Na finále dvouhry zavítal malý princ poprvé a svůj tenisový debut si vyloženě užíval. Emoce dával najevo, a protože má díky svým rodičům různá privilegia, mohl poblahopřát i vítězi, Srbu Novaku Djokovičovi. Ten mu dokonce půjčil trofej, což roztomilý princ nečekal. . „Je trochu těžký,“ zhodnotil zkoumaje trofej. „Neupusť to,” reagoval na to jeho otec, princ William.

Djokovič ale nevypadal, že by se o pohár bál, zvláště ne kvůli malému budoucímu králi. Doma jich už Srb má a navíc pro něj musela být čest půjčit trofej členu královské rodiny. George je ostatně velkým tenisovým fanouškem a tenis hraje od útlého věku. Vévodkyně Kate se dokonce svěřila, že její syn má už vlastní raketu a hraje. Kdyby ho nečekali jiné povinnosti, možná by z něj byla tenisová hvězda.

Co ale princi a celému tenisovému světu muselo ztrpčit náladu, bylo chování Australana Nicka Kyrgiose, který Srbovi podlehl. Ten je známý svým provokativním chováním, kterého dostal i na slavném turnaji. V britských médií dominuje fotka z královské lóže, která zachycuje princův znechucený výraz. Kyrgios si ale s nějakými pravidly hlavu moc neláme.

Dokázal to i na slavnostním ceremoniálu, kdy nedodržel předepsaný dress code. Podle něj mají hráči mít bílé oblečení, Australan měl na sobě svoji červenou čepici značky Michael Jordan. Vévodkyně, která Kyrgiosovi předávala cenu pro poraženého, nicméně zvládla situaci profesionálně. Ona, William i George si museli vyslechnout Australanův sprostý výlev.

Ku*va, zajímá vás to vůbec?” řval Kyrgios směrem ke své lóži, v níž seděla přítelkyně Costeen Hastzi a sestra Halimah, kvůli nedostatku podpory. Královská rodina seděla hned vedle, a tak vše slyšel i osmiletý princ a nejspíš budoucí britský král. „Omlouváme se za ta slova. Jde o živý sportovní přenos, je to napjaté,” omlouval se komentátor britské televize BBC divákům.


Celebrity - další články

Doporučujeme