Princ z Nesmrtelné tety Filip Blažek má doma dvě princezny. Obě má se svou královnou Jolanou

18. června 2022·Celebrity·Redakce

Filip Blažek s rodinou. (Foto: Profimedia)

Herec Filip Blažek, kterého všichni znají především jako sympatického prince z pohádky Nesmrtelná teta, si své soukromí velmi střeží. Nedávno však veřejnosti ukázal své dvě princezny, dceru Johanu a Filippu. Ty vzal na premiéru filmu Andílci za školou. Informoval o tom Extra.cz.

Obě své dcery má s manikérkou Jolanou, se kterou tvoří pár již 21 let a od roku 2019 jsou manželé. Na slavnostní premiéře nové komedie Andílci za školou se nesl jako král a na červeném koberci ho doprovázely všechny jeho ženy. Jak dcery, tak manželka. Jeho osud je tedy být obklopen krásnými ženami.

A že všechny půvabné skutečně jsou. Však mají být také po kom. Filip je známý fešák, jak by taky jinak mohl dostat roli prince. Krásu ale dívky zdědily i po mamince.

Všechny mě mají omotaného kolem prstu a dělají si se mnou, co chtějí. I pes, který je taky ženská,” uvedl herec kdysi pro iDnes. Zda ho jeho krásky po zhlédnutí filmu, kde má Filip jednu z hlavních rolí, pochválily, nevíme, ale je jasné, že od nich by ho to potěšilo nejvíc.


Celebrity - další články

Doporučujeme