Problémy ve vztahu Kate a Williama. Zrušil vánoční plány, aby mohl být se svou rodinou

11. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

William a Kate (Zdroj: ČTK)

Kniha o královské rodině Jak se tvoří královská romance od spisovatelky Katie Nicholl prozradila spoustu šokujících tajemství. Princ William třeba se svou rodinou probíral vztah s Kate Middleton. Informaci uvedl deník Mirror.

Vánoční svátky jsou obdobím, které většina lidí chce strávit se svou rodinou. V královské rodině to v roce 2006 nebylo jiné. William měl svátky tradičně strávit jako obvykle se svou rodinou v Sandringhamu. Poté odcestovat za Kate Middleton a zůstat s ní přes Silvestra a Nový rok. Jak uvedl deník Mirror, na poslední chvíli své plán ale zrušil, což jeho budoucí ženu podle knihy rozbrečelo.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Píše o tom Katie Nicholl, která v roce 2011 vydal knihu Jak se tvoří královská romance. William slíbil Kate, že bude s ní, ale na poslední chvíli se rozmyslel a zůstal se svou rodinou. Vévodkyně se bála, aby se s ní nerozešel. „William si to rozmýšlel a sedl si se svým otcem a babičkou, aby si upřímně promluvili o jeho budoucnosti s Kate. Oba mu radili, aby na nic nespěchal,” říká spisovatelka.

O několik týdnů později, v roce 2007 se pár na nějakou dobu rozešel. Zdroje uvedli, že Kate byla rozchodem zklamaná. Naštěstí odloučení trvalo jen krátce, protože o několik týdnů později byli William a Kate spatřeni, jak se líbají na armádním večírku v kasárnách v Bovingtonu v Dorsetu.

Celebrity - další články

Doporučujeme