Proč k nám jezdíte? Chorvati se zlobí na rodinu Beckhamových, kteří loví vzácné mořské ježky

22. července 2022·Celebrity·Redakce

David Beckham a Harper (Zdroj: Profimedia)

Chorvatsko je oblíbenou turistickou destinací. Každé léto navštíví zemi miliony turistů, velmi oblíbená je ale nejen u normálních smrtelníků, ale i u známých osobností. Třeba rodina Beckhamových do Chorvatska vyrazila, ale místní z jejich návštěvy nadšení nejsou. Informaci uvedl web zena.iprima.cz.

David Beckham s manželkou Victorií rád poznává nová místa. V oblibě mají evropské destinace a letos si vybrali Chorvatsko, které lidé milují. U moře si slavná rodinka ráda pochutnává na mořských plodech a ryb různého druhu. Manželé rozhodně nejsou žádní troškaři a každou dovolenou pojmou luxusně.

Letos se jim to ale moc nepovedlo. Victoria na instagram sdílela fotku vysmátého manžela s dcerou, kteří sedí na lodi a před nimi je několik mořských ježků, kteří si sami vylovili. To ale pobouřilo řadu místních obyvatel. „Dožili by se 100 let, ale pak přijeli Beckhamovi do Chorvatska,“ kritizuje hvězdný pár jeden z ochránců přírody. „Proč zabíjíte mořské ježky?“ ozval se další.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Že by si z toho slavná rodina něco dělala? Vůbec. Dovolenou si rozhodně nenechají zkazit a sociální sítě plní fotkami a užívají si krásného počasí. Možná jim ale tenhle výlet ještě zhořkne na jazyku, protože za lovení mořských ježků jim hrozí pokuta několik tisíc korun. Pohádkovou dovolenou si ale teď rodina, která Evropu miluje, kazit nenechá. Tentokrát na dovolenou vzal David i svou manželku. Naposledy totiž vyrazil s Harper do Benátek a Victoria zůstala doma.


Celebrity - další články

Doporučujeme