Prvně rozruchy, nyní klid. Princ Harry se stáhnul do pozadí. Proč?

11. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princ Harry. (Foto: ČTK)

V roce 2021 bylo o princi Harrym opravdu hodně slyšet. Ať už kontroverzní rozhovor, to že se jemu a vévodkyni Meghan narodila dcera nebo fakt, že píše paměti. Letos je tomu ale jinak a princ se odmlčel. Informaci přinesl magazín Closer.

Expertka na královskou rodinu Katie Nicholl si myslí, že tohle je pro prince Harryho typické, protože se vždycky po velkých prohlášeních, činech a gestech uklidní. Prý totiž nechce dělat problémy. “Nevím, jestli princ Harry něčeho lituje, ale už dříve často vystupoval proti rodinnému establishmentu,” prohlásila expertka.

Dříve královskou rodinu kritizoval, ale nyní se uklidnil. Myslím, že se od minulého roku zastavil a je více přemýšlivý,” dodala. Nicholl si myslí, že si princ Harry uvědomil, že by jeho počínání mohlo mít vliv na zdraví jeho babičky, královny Alžběty II., a tak ji nechce rozrušit.

V posledních týdnech se spekuluje o tom, že by se princ Harry mohl do Spojeného království brzy vydat na návštěvu. Podle britských médií by měl přebývat u svého otce, prince Charlese, který mu nabídl nocleh. Má to ale jeden háček. Harrymu se domů nechce bez ochrany policie, což zatím nemá potvrzené, že dostane. Na oslavy 70. let na trůně, které královna oslavil 6. února a hlavní oslavy jsou v plánu na červen, by ale dorazit snad měl.

Celebrity - další články

Doporučujeme