První kolo StarDance je za námi. Kdo jsou letošní favorité?

18. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

StarDance. (Foto: se souhlasem Česká televize)

V sobotu Česká televize odvysílala první díl XI. řady StarDance. Poprvé se tak taneční páry ukázaly divákům v akci. A rozhodně se bylo na co dívat. Informoval o tom deník Blesk.

První pár, který se na tanečním parketu objevil byla Marika ŠoposkáRobin Ondráček. Ti si vytančili krásných 24 bodů a porotci Richardu Genzerovi připomněli stáří. Vaše mládí mi připomnělo moje střáří. Jenom zrychlit nohy a bylo by to dobré, uvedl v pořadu.

Poté se do akce vydal herec Pavel TrávníčekVeronikou Lálovou. Ti bohužel získali jen 19 bodů, přesto si sympatie diváků získali, jelikož tančili valčík na melodii z oblíbené Popelky.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Velmi chváleným párem byla Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál. Také Mirai Navrátil s partnerkou Lenkou Norovou Návorkovou porotu uchvátili, dokonce vyvedli z míry moderátora Marka Ebena, který Lenku přejmenoval na Navrátilovou.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Vysokou laťku nastavila Simona BabčákováMartin Prágr. “Teď jsem šťatsná blbka. Prožila jsem si svůj sen. Podepíšu teď jakýkoliv kontrakt,” řekla moderátorce Terezi Kostkové po skončení tance. Nejvíce si však vytančil Jan CinaAdrianou Maškovou, tedy krásných 32 bodů. Čača je velmi rytmický tanec. Vše jste to Honzo předvedl. Užíval jsem si to. Velmi dobrá technika paží, tančil jsem celým tělem. Za mě nejlepší tanec tohoto večera,” komentoval výkon porotce Zdeněk Chlopčík.

27 bodů pak dostala Tereza ČernochováZdeněk Vodička. Podle poroty moc strojený a chladný tanec předvedla farářka Martina Viktorie KopeckáMarkem Dědíkem, proto jim udělila jen 22 bodů.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Bavičem večera se stal herec Zdeněk Godla. Pro svou tanečnici si totiž přije na popelářské voze. S Terezou Pruckovou tančili čaču, ale bylo zjevné, že herec mezi nejnadanější tanečníky soutěže patřit nejspíš nebude. Přesto do něj jeho partnerka vkládá naděje, vidí v něm totiž “takového toho Kubánce v Salsa barech“. Přesto jeho vtípky bavily jak moderátory tak přítomné publikum.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Jako poslední to na parketě rozbalila dvojice Tomáš VernerKristýna Coufalová. Ti podle poroty předvedli špičkový výkon, a tak si odnesli stejný počet bodů jako CinaMaškovou.


Celebrity - další články

Doporučujeme