Psa nemají, ale může se to změnit. Karolína Gudasová Neuvirthová touží rozšířit svou zvířecí domácnost

18. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Karolina Gudasová Neuvirthová (Foto: ČTK)

Karolína Gudasová Neuvirthová má početnou domácnost. Kromě manžela, hokejisty Michala Neuvirtha a dvou dětí, má doma i spoustu zvířat. Paradoxně jim ale doma chybí psí zástupce. Informaci přinesl web Super.cz.

Zpěvačka Karolína Gudasová Neuvirthová má početnou domácnost. Kromě manžela a dvou dětí mají doma čím dál tím více zvířat. A vypadá to, že Emilka a Mareček se dočkají možná i dalšího přírůstku. Karolína dorazila společně s kolegy z Divadla Broadway na návštěvu do pražského útulku v Libni, a jak prozradila webu Super.cz, přemýšlí o dalším čtyřnohém mazlíčkovi.

Doma máme dvě morčátka, rybičky. Psa jsme měli v Americe, ten už bohužel nežije. Nového ještě nemáme, do budoucna bychom ho určitě chtěli,” svěřila se zpěvačka. “Ale nevím, jestli z útulku, protože člověk nikdy neví, jakou má zkušenost. Tak to doma pořád řešíme, jestli si psa pořídit, protože hodně cestujeme,” přemýšlí. S dalšími herci přinesla do útulku nejen finanční obnos, ale také pamlsky.

View this post on Instagram

A post shared by Karolina Neuvirthova Gudasova (@karolinaneuvirth)

Z návštěvy byli nadšení nejen pejskové, ale i Karolíniny kolegové. “Jsem překvapený, jak je to tu hezké, čisté, jak je tu o pejsky skvěle postaráno. Je vidět, že se mají opravdu dobře, jsou veselí a obdivuji obětavost chovatelů, že jim poskytují péči a lásku, kterou potřebují. My máme u rodičů starého zlatého retrívra Trampa, ale celý život jsme měli kočky, v jeden moment jsme měli i pět koček,” přiznal Josef Vágner.

Nadšený byl i Petr Ryšavý, který se dokonce svěřil, že doma u rodičů má i pejska z útulku. “Já s nimi docela soucítím. Vždycky jsme měli staršího psa, takže jsme si ho vždycky vzali, když mu bylo 8 nebo 9 let a byl s námi tak 3 roky než umřel.Jsou to broučkové, vzal bych si je všechny,” dojal se zpěvák.


Celebrity - další články

Doporučujeme