Ptali jste se, zda umí Lela Ceterová vařit? Rozhodla se vám to ukázat. Preferuje vychytané rychlovky

12. července 2022·Celebrity·Redakce

Karlos Vemola, Lela Ceterová. (Foto: Profimedia)

Spousta lidí je přesvědčena, že Vémolova prsatice a influencerka Lela Ceterová nemůže umět vařit, jelikož se až příliš soustředí na svůj vzhled. Proto také ráda někdy na svém instagramovém profilu ukáže i něco jiného než svůj nadupaný dekolt. A to, jak se umí v domácnosti jako správná máma ohánět. Rozhodla se podělit o svůj rychlý a vychytaný recept.

Jako zaneprázdněná matka dvou malých dětí nemá snoubenka Karlose Vémoly příliš času nazbyt, a tak ho šetří, kde může. Nyní se na svém instagramu pochlubila, jakou vychytávku doma dětem vaří, a která je podle slov její malé dcerky “Mňam!”. Tenhle recept opravdu není o žádném zdlouhavém vyvařování.  

View this post on Instagram

A post shared by Lela Ceterova (@lela_ceterova_official)

Lela si na pánev připravila nakrájená rajčata, papriku, červenou cibuli, česnek, passatu a navrch položila špagety. Posléze vše zalila vroucí vodou z varné konvice a nějaký čas nechala vařit. Vodu po těstovinách tak rovnou zakomponovala do omáčky.  

Všechno pak smíchala dohromady a dala k jídlu svým dětem. Na dalším storíčku je vidět, jak si její dcera upatlaná od špaget libuje a chce ještě. “Tento rodinný čas bych nevyměnila za nic na světě,” napsala k tomuto videu. Je třeba uznat, že dobré nápady krásce nechybí. 


Celebrity - další články

Doporučujeme