Pyšná princezna Alena Vránová je z léčebny konečně doma

17. října 2022·Celebrity·Redakce

Alena Vránová. (Foto: Profimedia)

V minulosti jsme vás informovali o tom, že herečka Alena Vránová, představitelka Krasomily z pohádky Pyšná princezna, měla úraz, při kterém si ošklivě poranila nohu. Následně ji lékaři poslali na doléčení do léčebny dlouhodobě nemocných, kde strávila několik týdnů. Podle deníku Blesk je devadesátiletá herečka konečně doma.

Herečku od doby, co bydlí na pražských Vinohradech, zranění zlobí čím dál víc. “Pro paní Vránovou je tenhle byt prokletý. Nadělila si ho před deseti lety ke svým osmdesátinám, kochala se balkonem, zakopla o práh a zlomila si zápěstí u obou rukou. Srostlo špatně, tak jí je museli znova lámat,” uvedl pro deník Aha! jeden ze sousedů.

V roce 2017 herečka musela podstoupit totální endoprotézu kyčle. “Potom spadla a musela na endoprotézu kyčle znova. Na nákup začala chodit s taškou na kolečkách a hůlkou, nechtěla pečovatelku, musela být samostatná. A teď zase tohle! Je ale moc statečná,” dodal v minulosti.

Teď už by ale Vránová měla být v pořádku a doma. Po propuštění z Rehabilitačního zařízení na pražských Malvazinkách, hlasem doprovodila Vlastní životopis Agathy Christie. “Práce mě drží při životě,” sdělila deníku Blesk. Často ji chodí navštěvovat vnučka Tereza Nyass. “Babička je boží. Miluje mne, manžela i všechny naše děti. Sneseme jí modré z nebe,” řekla s tím, že chtěla Vránovou dokonce přestěhovat do svého rodinného domu. To ale herečka odmítla s tím, že chce mít klid a prý dokáže být stále soběstačná.


Celebrity - další články

Doporučujeme