Radost v královské rodině! Princezna Eugenie je dvojnásobnou maminkou

6. června 2023·Celebrity·Redakce

Princezna Eugenie (Zdroj: Profimedia)

V královské rodině mají opět důvod k radosti. Princezna Eugenie se stala již dvojnásobnou maminkou, na konci května se jí narodil Ernest George Ronnie Brooksbank.

Poslední květnový den bylo v rodině princezny Eugenie veselo. Dcera prince Andrewa a Sarah, vévodkyně z Yorku přivedla na svět syna Ernest George Ronnie Brooksbanka, který se narodil v 8.49 hodin. Je pojmenován po svém praprapradědečkovi Jiřím, dědovi Georgeovi a mém dědovi Ronaldovi,”svěřila se princezna s tím, po kom je její syn pojmenovaný.

Princezna má se svým manželem Jackem již syna Augusta Philip Hawkeho Brooksbanka. A ten je prý z nového přírůstku nadšený. „Augie už teď miluje být velkým bratrem,“ dodala Eugenie s úsměvem. Princezna je neteří krále Karla III., a když se narodila, byla v nástupnické linii na šestém místě, nyní je až na 11.

View this post on Instagram

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Její druhorozený syn je na třináctém místě a třeba svého strýce, prince Edwarda odsunul až na 14. příčkou. Eugenie je jedním z mála členů královské rodiny, kteří nemají špatné vztahy s princem Harrym a jeho ženou Meghan Markle. A byla to právě Eugenie, která ve vysokém stupni těhotenství dělala Harrymu společnost na květnové korunovaci jeho otce.

Celebrity - další články

Doporučujeme