Radostné zprávy! Dříve problémová herečka Lindsay Lohan seká dnes dobrotu a stane se maminkou

15. března 2023·Celebrity·Redakce

Lindsay Lohan (Zdroj: Profimedia)

Asi všichni si pamatujeme drogové skandály herečky a zpěvačky Lindsay Lohan. Dětská hvězdička měla v minulosti problémy s alkoholem i drogami, dokonce skončila v policejní databázi. To všechno je ale pryč. Herečka na svém instagramu oznámila, že je těhotná.

Dlouho to vypadalo, že se hvězda teenage komedií jako Protivný sprostý holky, Zpověď královny střední školy nebo Past na rodiče nevzpamatuje ze svých skandálů. Ale vše zlé je zapomenuté a herečka Lindsay Lohan se nyní těší na novou životní etapu. S manželem Baderem Shammasem čeká svého prvního potomka.

O novinku se herečka podělila v úterý na svém instagramu. „Jsme požehnáni a nadšeni,” napsala k fotce bílého dětského bodýčka. Pro 36letou herečku se jedná o prvního potomka. Z radostné události je samozřejmě nadšená i matka herečky Dina Lohan. „Jsme nadšení, plní radosti a štěstí. Moje rodina je nadšená, je to pro nás krásné období,” svěřila se webu ET.

View this post on Instagram

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Dubajského finančníka Badera Shammase si Lindsay vzala loni v červenci a o tom, že by se ráda stala matkou, mluvila už v minulosti. Otevřená byla i adopci, nakonec se ale miminko podařilo přirozenou cestou. Není divu, že herečka je nyní v sedmém nebi. „Jsem ta nejšťastnější žena na světě. Ne proto, že bych potřebovala muže, ale protože si mě našel a věděl, že chci najít štěstí. Jsem nadšená, že je to můj manžel. Můj život a moje všechno. Každá žena by se tak měla cítit každý den,” svěřila se po svatbě nadšená Lindsay.

Pár spolu chodí minimálně od února 2020, kdy herečka zveřejnila společné fotky. Na nich byla i její sestra Aliana a Badera tu označila za svého přítele. Pro mnohé je to právě on, kdo dříve problémovou krásku vytáhl z největšího dna a díky němu teď zažívá šťastné období svého života.


Celebrity - další články

Doporučujeme