Radovan a Mauglí jsou kopie malé Nikolky Leitgeb. Zkrátka pořádní řízci po ní

2. března 2023·Celebrity·Redakce

Nikol Leitgeb a synové (foto zdroj: Instagram Nikol Leitgeb – se souhlasem Nikol)

Herečku Nikol Leitgeb všichni milují pro její smysl pro humor a odvahu být sama sebou. Její instagram, který sleduje přes 664 tisíc lidí, tak často obohatí nějakým vtipným videem nebo fotkou a nikdy nechybí trefný a zábavný popisek. Jinak tomu nebylo ani u série jejích fotek z dětství. Lidé si ovšem nemohli nevšimnout, že její dva synové přezdívaní Radovan a Mauglí, jsou její věrnou kopií.

Členka komického seskupení 3v1 Nikol Leitgeb stále baví své fanoušky prostřednictvím sociálních sítí. Že už jsme se tři roky nemohli zasmát nad žádným novým videem z dílny tria Nikol Letgeb, Veronika Arichteva a Martina Pártlová však dokazuje, že jsou všechny tři šťastně zadané, narodily se jim děti a zkrátka už dávají dnes přednost péči o rodinu a práci na Evropě 2. A to je samozřejmě pochopitelné.

Nicméně jejich smysl pro humor, který se dá označit za opravdu originální a jedinečný, je stále neopouští. Nedávno zaperlila právě Nikol. Na svém instagramu zveřejnila sérii černobílých fotografií, kde je jako malá holčička. Samozřejmě je nezapomněla vtipně okomentovat a jak to dělává, opět si udělala srandu sama ze sebe. Popisky narážela na svůj tehdy baculatý vzhled nebo vtipný sestřih. Například napsala: “Věnec špekáčků” nebo “Hrnec ve stanu”.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Čeho si ale nešlo nevšimnout, je podoba jí jako malé holčičky a jejích dvou synů. Když se na tyto fotky člověk prvně podívá, má pocit, že se dívá na fotky Mathiase a Tobiase, kterým přezdívá Radovan a Mauglí. I když mají oba jiného tatínka, očividně geny Nikol jsou tak silné, že ty mužské naprosto převálcovaly. Neuvěřitelné podoby si samozřejmě všimli její sledující a ihned začali příspěvek komentovat. Například Aňa Geislerová napsala: “Ty kluci jsou po tobě takoví řízci!”. Mnoho dalších komentářů upozorňovalo na to, že první dvě fotky je naprosto jasný Mauglí a třetí a čtvrtá je zase naprosto jasný Radovan. Jen jedna její sledující s ostatními nesouhlasila. “Já na té poslední vidím Karla Svobodu,” napsala.


Celebrity - další články

Doporučujeme