Richard a Karin vstoupili do manželství před pěti lety. Takhle vzpomínají na jejich nejkrásnější den v životě

28. července 2022·Celebrity·Redakce

Richard Krajčo, Karin Krajčo Babinská s dětmi. (Foto: Profimedia)

Zpěvák a frontman kapely Kryštof Richard Krajčo nedávno oslavil pětileté výročí svatby s filmovou režisérkou Karin Krajčo Babinskou. Oba si navzájem na facebooku poslali krásné vyznání lásky. Společně tvoří pár skoro krásných deset let.

Dnes jsme oba s Karin Krajčo Babinská takoví rozněžnělí…“napsal na začátek facebookového příspěvku Richard Krajčo. “Byl to tenkrát krásný den, jeden z nejhezčích vůbec. Projíždíme fotky, videa a… ty děti nám nějak vyrostly. Je to jako včera, ale přesto má člověk pocit, že vše strašně letí… že se otočíš a najednou bude všechno fuč… a tak i dnes bude pááááárty. Musíme si života užívat. Abychom veděli, že tu JSME, aby Pán Bůh věděl, že tu JSME. Užívejte… každou minutu,”  dodal a přidal ke svým slovům příspěvek od své manželky Karin, která jej doplnila o romantické video plné vzpomínek.

Jsou dny, na které s Ríšou nikdy nezapomeneme. A tento k nim rozhodně patří. I když jsme ho prožili před pěti lety, jako by to bylo včera,” uvedla filmová režisérka. Na videu jdou za sebou snímky z jejich dne D. Nechybí ani fotografie jejich dětí, které v té době byly opravdu malými špunty. Pár je spolu skoro deset let, ale do manželství vkročili teprve před pěti lety.

A jak výročí svatby frontman kapely Kryštof s manželkou oslavil? Společně vyrazili ve středu večer v Trutnově na večeři. Tak my slavíme! A vůbec nejsme opilí! Směju se jako blázen, protože mám radost a Ríša má to oko přivřený, protože na vás mrká,” napsala na facebook Karin.


Celebrity - další články

Doporučujeme