Rihanna má za sebou traumatický zážitek. Zpěvačce se do domu vloupal muž a chtěl si ji vzít

27. března 2023·Celebrity·Redakce

Rihanna. (Foto: Profimedia)

Těhotná zpěvačka Rihanna má za sebou traumatický zážitek. Do jejího domu se ve čtvrtek vloupal muž, který ji chtěl údajně požádat o ruku. Naštěstí ho ihned zadržela ochranka a zpěvačce se tak nic nestalo. Informoval o tom server TMZ.

Muž přicestoval do Los Angeles z Jižní Karolíny jenom proto, aby se vloupal do domu Rihanny a požádal ji o ruku. Naštěstí byla na místě zrovna přítomná ochranka, která ho zadržela a následně předala policii.

Po příjezdu policie, muž v červené mikině skončil v poutech a na místní policejní služebně. Přestože se vloupal do domu hvězdy, neporušil podle orgánů žádný zákon, ale byl požádán, aby už se na místo nikdy nevracel.

Podle serveru to není poprvé, co se do Rihannina domu někdo dostal. V minulosti se do jejího příbytku vloupal muž jménem Eduardo Leon, který si v jeho útrobách hověl nejméně jeden den. Ten chtěl údajně se zpěvačkou strávit vášnivou noc.

Aktuálně je Rihanna ve vysokém stupni těhotenství, a tak pro ni situace nebyla vůbec lehká. S raperem A$AP Rockym čekají druhého potomka.


Celebrity - další články

Doporučujeme