Robert Pattinson se rozhodl pro netradiční detox. Dva týdny jedl jenom brambory

24. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Robert Pattinson. (Foto: Profimedia)

Herec Robert Pattinson, který se do povědomí lidí dostal zejména díky roli upíra Edwarda Cullena ze ságy Twilight, odtajnil svou poslední dietu. Rozhodl se pro očistu těla. Čtrnáct dní tak jedl jenom brambory se solí. Informoval o tom magazín ES.

Herec musel ať už pro roli ve Stmívání či v Batmanovi mnohé obětovat. Zejména pokud se mělo jeho tělo objevit ve snímku nahé. Držel proto velice často různé diety a trávil hodiny v posilovně. Pro magazín ES se tak rozpovídal o těchto hollywoodských tělesných standardech.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial)

Pro roli byl herec schopný dodržet jakoukoliv nesmyslnou dietu. “I když si hlídáte jen příjem kalorií, tak je to mimořádně návykové. Neuvědomíte si, jak zákeřné to je, dokud není příliš pozdě,” uvedl. Například nedávno držel čtrnáctidenní detox. “Nejedl jsem nic jiného než vařené brambory s himalajskou růžovou solí. Zřejmě jde o očistu… zhubnete,” dodal.

Bizárním dietám, ale letos podle jeho slov už odzvonilo a chce zkusit se stravovat konzistentně. Aby do bludného dietního kruhu opět nespadl. Tak držíme palce, aby se to herci povedlo.


Celebrity - další články

Doporučujeme