Romantický comeback? Ben Affeck a JLo vyrazili společně na romantickou dovolenou

13. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herci Jennifer Lopez a Ben Aflleck (Foto: ČTK)

Jennifer Lopez dlouho sama nezůstala. Po rozchodu se snoubencem Alexem Rodriguezem si rychle našla náhradu. Jejím utěšovatelem se stal bývalý snoubenec Ben Affleck.

V dubnu se rozešla s basketbalistou Alexem Rodriguezem a v květnu už randí s Benem Affleckem. Jennifer Lopez rozhodně nemarní čas. Dvojice přezdívaná Bennifer spolu chodila na začátku tisíciletí, v roce 2003 se dokonce měli brát. Ze svatby nakonec sešlo, ale vypadá to, že v tomhle případě stará láska nerezaví. Po několika setkáních v Los Angeles, spolu strávili i několik dní v luxusním horském resortu v Montaně.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Byli sami, jen oni dva. Všechno je to rychlé a intenzivní, ale Jennifer je šťastná,” cituje americký tisk anonymní zdroje. Basketbalista, který zůstal na ocet, z toho velkou radost zřejmě nemá. Když se vracel z restaurace v Miami, oslovili ho fotografové, co říká na to, že Jennifer randí s Benem. „Do toho Yankees!“ řekl jen basketbalista.

Pro někoho by to mohla být jen podpora týmu, ale Ben je známý láskou k týmu Boston Red Sox, což je největší rival Yankees. Nikdy se netajil svou averzí právě k Yankees a během jednoho natáčení si dokonce odmítl nasadit jejich čepici. Rodriguez doufal, že by se k němu J-Lo mohla vrátit, ale vypadá to, že ta už dala své srdce někomu jinému.


Celebrity - další články

Doporučujeme