Roste do krásy. Victoria Beckham se pochlubila desetiletou dcerou Harper. Komu je více podobná?

28. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: Shutterstock

V červenci oslavil nejmladší potomek Victorie a Davida Beckhamových desáté narozeniny. Už teď je jisté, že dívka roste do krásy. S její nejnovější fotografií se pochlubila právě její maminka na svém Instagramu.

Harper Seven oslavila v červenci desáté narozeniny a roste jako z vody. Snímky z dovolené s dcerou se pochlubila módní návrhářka Victoria Beckham. Malá Harper zdědila krásu po rodičích, ale fanoušci se přou, jestli je více podobná Victorii nebo tatínku Davidovi.

Krásnou neděli, pusu posílá Harper Seven,” napsala ke snímku Victoria. Ta se svými dětmi moc ráda chlubí. Brooklyn už sice vyletěl z hnízda, ale ještě má doma nejen Harper, ale i Romea a Cruze. Sice se poslední dobou spekuluje, že Victoria je popáté těhotné, ale nic se zatím nepotvrdilo.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

S Davidem jim manželství klape už 22 let a v dnešní době není problém, když ženy rodí i v pozdějším věku. Důkazem může být třeba představitelka Rudé Sonji herečka Brigitte Nielsen, která porodila v 54 letech. Zatím to ale vypadá, že Victoria si se svými dětmi naplno užívá.


Celebrity - další články

Doporučujeme