Roste z ní modelingová hvězda. Dcera Zuzany Čaputové byla zařazena mezi modelingové naděje

20. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Zuzana Čaputová s dcerou Emmou. (Foto: se souhlasem Zuzana a Emma Čaputová)

Dcera slovenské prezidentky Zuzany Čaputové Emma má dobře nakročeno k modelingové kariéře. Dívku odborníci sice nezařazují mezi typickou krásku, ale jde o zajímavou ženu, která si díky své jedinečnosti razí svou cestu. A vypadá to, že to bude velmi úspěšná. Informaci uvedl web Super.cz.

V říjnu vyvolala dcerka slovenské prezidentky Zuzany Čaputové Emma velkou vlnu pozornosti na bratislavském módním maratonu Fashion Live!, kde předváděla pro Borise Hanečku. Emma si razí svou modelingovou cestu, která bude zřejmě opravdu velmi úspěšná. Kromě krátkého sestřihu a výrazné pihy na levé tváři v sobě zkrátka něco má.

Minimálně si to myslí časopis Vogue CS, který ji a dalších sedmnáct lidí zařadil mezi vycházející hvězdy. Navíc se s mladou modelkou prý skvěle spolupracuje. “Kéž bych se s ní v budoucnu ještě někdy pracovně setkala,” svěřila se šéfredaktorka Vogue CS Andrea Běhounková a jedním dechem dodává: „Vlastně nás ničím nepřekvapila, protože to je dcera svojí maminky. Stejně milá, profesionální, komunikativní.“

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia)

V únorovém čísle Vogue, které je věnováno hnutí Youthquake (významná kulturní, politická nebo sociální změna vyplývající z akcí či vlivu mladých lidí, pozn. red.), se Emma objevuje po boku inovátorů, průkopníků a odvážných tvůrců napříč obory různých lidských činností. To, že je dívka dcerou prezidentky pro ni ale neznamenalo výhodu. “Samozřejmě, že příjmení Emmě přináší daleko více pozornosti, než kdyby se jmenovala Emma Nová,” svěřila se šéfredaktorka.

Takže ano, mediální pozornost je určitě způsobená i tím, že je dcerou prezidentky Slovenska. Na druhou stranu, kdo se alespoň trochu orientuje ve špičkovém modelingu, ví, že pokud nemáte jisté dispozice, neprosadíte se. Emma má velký potenciál nejen díky tomu, jak vypadá, ale je také velmi pracovitá, svědomitá a cílevědomá,” vysvětluje Běhounková. Je tak jasné, že tady máme velkou módní ikonu.

Celebrity - další články

Doporučujeme