Rozhodně se toho nebojí. Adéla Gondíková se ukázala v modelu, na který by mnoho jejich kolegyň nemělo odvahu

23. října 2022·Celebrity·Redakce

Adéla Gondíková (Zdroj: Profimedia)

Za rok jí bude padesát, ale odvahu a vkus má jako žádná jiná. Adéla Gondíková moderuje pořad Můj muž to dokáže a pravidelně je hvězdou večer. A nejinak tomu bylo i v pátečním díle. Adéla oblékla opravdu zajímavý model. Informaci uvedl Blesk.cz.

Adéla Gondíková je hvězda a v pátek večer to opět dokázala. Do show Můj muž to dokáže, kterou moderuje s Ondrou Urbanem, zvolila velmi odvážné šaty. Jakmile se objevila na pódiu, aby uvedla první soutěžní dvojici, všichni přítomní zatajili dech.

A nebylo se čemu divit, protože šaty z dílny návrhářky Alice Abraham, jež stojí okolo 60 tisíc korun, rafinovaně poodhalují hereččiny křivky a jsou skoro průhledné. Fialové květy samozřejmě zahalovala patřičná místa, ale třeba dekolt byl decentně vidět pod průhlednou látkou. Šaty působily sexy, odvážně, ale přitom decentně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Adéla Gondíková (@adela_gondikova)

Díly jsou předtočené, takže moderátorka má možnost vidět je dříve, než televizní diváci. A z výsledku byla trochu v šoku. „Koukám, že jsem moderovala skoro nahá!“ vyjekla Adéla překvapeně. „V tu chvíli mi to vůbec nepřišlo…“ dodala.

Celebrity - další články

Doporučujeme