Ti se toho nebojí. Machine Gun Kelly si rozbil skleničku o hlavu, Megan provokovala odvážnými šaty

30. června 2022·Celebrity·Redakce

Machine Gun Kelly a Megan Fox. (Zdroj: Profimedia)

Na premiéře dokumentu Machine Gun Kelly's Life in Pink nechyběl představitel, jeho rodina a samozřejmě jeho snoubenka Megan Fox. A protože už v názvu je slovo pink, což znamená růžová, rozhodla se Megan svého partnera podpořit. A dorazila s ním perfektně sladěná. Informaci uvedl web Pagesix.com.

Megan Fox a Machine Gun Kelly dorazili společně na premiéru hudebního dokumentu Machine Gun Kelly’s Life in Pink. Akce se konala v New Yorku a hrdličky přišly dokonale sladění. Dvojice se nechala inspirovat názvem dokumentu a zvolila výrazné růžové odstíny. Rapper si na sebe oblékl růžovo-modrý top, který odhaloval jeho potetované břicho, korálkový náhrdelník a nezapomněl ani na růžový přeliv, který nosí už delší dobu.

View this post on Instagram

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

Stejnou barvu vlasů měla i o jeho o čtyři roky starší partnerka. Růžové upnuté šaty s výrazným výstřihem doplnila světle růžovými kadeřemi. Okamžitě se začalo spekulovat nad tím, zda je to paruka či si černovlasá Megan nechala vlasy obarvit. Nicméně jen málokdo se dokázal soustředit na vlasy, oči všech sjížděli o trochu níže. Megan měla celý večer, co dělat, aby jí nic nevykouklo.

O den později měl Machine naplánovaný koncert v proslulé Madison Square Garden v rámci svého turné Mainstream Sellout Tour. Po koncertě se společně s Megan a pár přáteli přesunul do podniku Catch Steakhouse, kde se konala afterparty. Na té odzpíval několik písní, ale rozvášnil se natolik, že k překvapení všech se praštil skleničkou od šampaňského do hlavy. „Je mi to u prd..e,” zakřičel.

View this post on Instagram

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

Skončil s tržnou ránou nad okem a během chvíle mu krev tekla po obličeji, krku i oblečení. Účastníci mu rychle začali podávat kapesníčky, jimiž si krev roztíral ještě více. Zpěváka to ale nijak nerozhodilo a ve vystoupení pokračoval dál. Se stopami od krve nakonec bar opustil společně se svou partnerkou. Megan si tvář zakrývala sakem, MGK se usmíval. Tenhle týpek má zkrátka všechno na háku.

Celebrity - další články

Doporučujeme