Rudá elegance, květinová podprsenka i nepřehlédnutelný Sam Smith. Jaké jsou top modely z Grammy?

7. února 2023·Celebrity·Redakce

Adele a Taylor Swift. (Zdroj: Profimedia)

Z neděle na pondělí středoevropského času se v Los Angeles předávaly hudební ceny Grammy. A to je pro hvězdy skvělá příležitost, jak ukázat více či méně povedené outfity. Kdo se stal hvězdou večera? Frekvence 1 vám to ráda prozradí.

Camila Cabello

Tahle kráska se toho rozhodně nebojí. Na předávání cen Grammy se ukázala v perlové podprsence s květinami a černé sukni s vysokým rozparkem. Camila byla za hvězdu a nejedno mužské oko na ní spočinulo pohled déle než bylo nutné.

Adele

Adele vypadá v posledních letech fantasticky a rudá sametová róba od Louise Vuittona to vše jen podtrhla. Vypadala naprosto úchvatně a usmívala se od ucha k uchu i díky tomu, že si odnesla sošku za Nejlepší popový sólo výkon za píseň Easy On Me.

Taylor Swift

Na předávání cen Grammy nemohla pochopitelně chybět ani zpěvačka Taylor Swift. Ta si oblékla nádhernou dvoudílnou tmavě modrou róbu od Roberto Cavalli, která byla posetá kamínky a díky tomu vypadala jako noční hvězdná obloha. V elegantní modelu, který doplnila náušnicemi se safíry a diamanty v hodnotě 3 milionů dolarů, odhalila i svou vypracovanou postavu a vypadala dokonale.

Jennifer Lopez

I když nebyla nominovaná, předávání prestižních cen si ujít nenechala. Jennifer Lopez předávala sošku za Nejlepší popové album, pro které si došel Harry Styles. A v úchvatné modré róbě od Gucciho byla výrazná a nádherná. Vše doplnila luxusními štrasovými šperky od Bulgari.

Sam Smith

Kontroverzní zpěvák si před časem začal říkat “oni” a rozhodně na sobě měl nejvýraznější model večera. Výrazný červený kostým z dílny módního domu Valentino trochu připomínal Lady Gagu, na pódiu se zase objevil v latexu jako satan s rohy. Sama Smitha a jeho skupinku nešlo na červeném koberci přehlédnout.

Podívejte se na nejzajímavější modely z Grammy.


Celebrity - další články

Doporučujeme