Růžová Tereza Mašková sebrala odvahu a svlékla se. Čekala na to dva roky

19. října 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Mašková (Foto zdroj: Profimedia)

Jsou hvězdy, které svá nahá těla cpou na sociální sítě dnes a denně. Mají za ně samozřejmě spoustu lajků a zájem médií. Ne všechny slavné osobnosti ovšem na to mají odvahu. Růžovovlasá zpěvačka a vítězka Superstar Tereza Mašková k tomu sbírala odvahu dva roky. nyní však už taky její instagram zdobí odvážná fotografie, která je velice povedená.

Tereza Anna Mašková zaujala diváky, už v roce 2010 v pořadu Česko Slovensko má talent jako culíkatá čtrnáctiletá nenápadná myška, avšak s obdivuhodným hlasem. Nakonec jí v soutěží štěstí moc nepřálo, a tak se stáhla do ústraní. V roce 2018 se s růžovými vlasy vrátila na televizní obrazovky do pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar, kterou vyhrála. Od té doby jsou její výrazné háro a především božský hlas vidět a slyšet všude možně včetně oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas.

Tereza nepatří k celebritám, které by na sebe poutaly pozornost nějakými skandály a průšvihy. Dokonce se na svém instagramu nikdy extra neodhalovala. Až do teď. Nyní zveřejnila černobílou decentní fotografii, na které má na sobě jen černé kalhotky a prsa si zakývá rukama. K ní napsala: “Už pomalu 2 roky mám tuto fotku odloženou a neměla jsem odvahu ji publikovat. Teď už mám. Mějme se rády.” Navíc přidala poděkování fotografce, která jí v komentářích odpověděla, že jí bylo ctí Terezu fotit.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Anna Mašková (@terezaa.maskova)

Fotka je velice povedená, decentní, pěkná a dává prostor pro zapojení fantazie. Zpěvačka, která před necelým rokem řekla ANO svému příteli, slovenskému producentovi, si tímto obrázkem vysloužila přes sedm tisíc lajků. V komentářích jí všichni psali komplimenty, jaká je krásná.


Celebrity - další články

Doporučujeme