Rybová má doma tři klony. Její děti jako by jí z laního oka vypadly. Z Davida Prachaře toho moc nemají

5. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Mariana Prachařová se sourozenci (Foto zdroj: Instagram Mariany Prachařové – se souhlasem Mariany)

Když nedávno zveřejnila showbyznysem již protřelá Mariana Prachařová na svém instagramu fotku svých tří sourozenců, se kterými má společného otce Davida Prachaře, nikdo si nemohl nevšimnout, jak jsou její tři sourozenci neuvěřitelně podobní mamince, herečce Lindě Rybové. Ta si své děti snad naklonovala.

Jakub, jako jediné z dětí Davida Prachaře, je mu možná lehce podobný. S Herečkou Danou Batulkovou má právě jeho a Marianu. Ta je ale zase kopií své maminky. Další tři děti, Rozárku, Josefínu a Frantu má se svou novou ženou, také herečkou Lindou Rybovou. A ty jsou zase naprosté kopie právě Lindy.

David zkrátka nemá příliš silné geny a ty ženské je naprosto převálcovaly. Není se čemu divit. Linda je překrásná žena s tak zajímavými, éterickými a půvabnými rysy, že by bylo těžké je překonat. Díky tomu se všechny tři děti můžou z fleku věnovat modelingu. Plné rty, laní oči a výrazné lícní kosti, které díky své mamince mají, by jim k tomu opravdu pomohly. 

View this post on Instagram

A post shared by Mariana Prachařová (@maripracharova)

“Naše sourozenecká tradice 27. prosince aneb jak jde čas,” napsala Mariana k vánoční fotografii. Za tuto nejaktuálnější fotografii zveřejnila i několik dalších z předešlých let, a tak můžeme vidět, jak všechny děti postupně rostly do krásy. I v komentářích pod příspěvkem se lidé rozepsali o tom, jak je ty geny baví.

Celebrity - další články

Doporučujeme