S kritikou si nic nedělá! Krásná dcera Heidi Klum promluvila o sexy fotkách se slavnou mámou

7. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Leni Klum (Zdroj: Profimedia)

Modelka Leni Klum jde ve stopách své matky. Kráska se stejně jako její maminka rozhodla pro modeling, ostatně, když ji člověk vidí, je jasné, že k tomu má hlavní předpoklady. Nedávno obě dámy překvapily sexy fotkami, které nafotily jen v prádle. A kritika na sebe nenechala dlouho čekat. Informaci přinesl web Page Six.

Heidi Klum oslaví příští rok padesáté narozeniny, ale rozhodně na to nevypadá. To ostatně dokázala i na nedávných fotkách, které pořídila společně se svou dcerou Leni. Obě dámy pózují v prádle značky Intimissimi a jsou neskutečně sexy. A to se některým kritikům, kteří si myslí, že takové pózování s příbuznými je značně nevhodné.

Kritici modelky sepsuly za to, že jsou takové snímky nevhodné, zarážející nebo dokonce nechutné. Dospívající kráska, která podědila svůj vzhled po matce, se z takových řečí ale nehroutí. „Moc reakcí jsem upřímně nečetla. Když je nevidím, tak jim nemusím věnovat pozornost a ani nevím, že tam jsou,“prozradila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leni Olumi Klum (@leniklum)

Přiznala, že s výsledkem je velmi spokojená a z kampaně má velkou radost. „Moc jsem si ten den s mámou užila. Myslím, že fotky se opravdu povedly a moc nás to bavilo,“ uzavřela celou záležitost. Doufejme tak, že se podobných snímků obou krásek ještě dočkáme. Rozhodně by nám to nevadilo.


Celebrity - další články

Doporučujeme