S prodejem nemovitostí v Beverly Hills se roztrhl pytel. Další, kdo opouští své hnízdečko je Katy Perry

4. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Katy Perry a Orlando Bloom prodávají nemovitost v Beverly Hills. (Foto: Profimedia)

Dalším, kdo se rozhodl ze světových hvězdiček opustit slavnou čtvrť Beverly Hills je zpěvačka Katy Perry. Ta se společně  se svým snoubencem, hercem Orlandem Bloomem přestěhovala do Montecita, kde společně vychovávají svou roční dceru Daisy Dove Bloom. Dům prodává za necelých dvacet milionů dolarů. Informoval o tom server People.

Katy Perry se se svým sídlem v LA loučí opravdu ve velkém stylu. Luxusní dům o rozloze 5 427 čtverečních stop prodává za neuvěřitelných 19 475 000 dolarů. Což je v přepočtu téměř 430 milionů korun.

Své hnízdečko se s Bloomem rozhodli prodat potom, co si v roce 2020 koupili nový baráček v Montecitu, které je aktuálně mezi celebritami nejvíce vyhledávaným místem. Bydlí tam například moderátorka Oprah Winfrey, zpěvačka Ariana Grande, princ Harry a Meghan Markle. “Katy vyrostla v Santa Barbaře a vždy to tam milovala. I já si to zamiloval. Čas strávený v Malibu jsem si vždy užíval, ale Montecito je ještě lepší, protože je mnohem menší,” nechal se podle serveru People v minulosti slyšet Bloom.

Dům v Beverly má pět ložnic, šest koupelen a je v něm spoustu moderních vychytávek. Nechybí sauna, soukromá posilovna, ostraha či parkoviště pro desítky aut. Fasáda domu je pak obrostlá vinnou révou. Na zahradě pak najdeme venkovní salónek, jídelnu na terasebazén. Katy s Orlandem při výbavě mysleli i na svou dcerku. Na pozemku je tak i dětský domeček na stromě a houpačka s výhledem na kaňon.

Foto: Profimedia

Podle serveru People v domě předtím bydlely hvězdy jako modelka Cameron Diaz, zpěvačka Nicole Richie nebo herec Ashton Kutcher.


Celebrity - další články

Doporučujeme