Šárka z Ulice je těhotná. Požehnaný stav skrývala téměř půl roku

13. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Malvína Pachlová je těhotná. (Foto: se souhlasem Malvína Pachlová)

Herečka Malvína Pachlová, která aktuálně hraje v nekonečném seriálu Ulice kavárnici Šárku, oznámila radostnou novinu. S divadelním hercem Milanem Ligačem je v požehnaném stavu, Těhotenství se jí podařilo přede všemi tajit půl roku. Informoval o tom server Super.cz.

Jsem v šestém měsíci těhotenství, moc se na miminko těšíme,” řekla v rozhovoru pro Super.cz Malvína. Herečka delší dobu žije s divadelním hercem Milanem Ligačem. Těhotenství ani jeden z páru neplánoval.

View this post on Instagram

A post shared by Malvína Pachlová (@malvinapachlovaofficial)

Podle herečky nebyl doteď správný čas jít s touto radostnou novinou ven. V divadle už by to stejně prasklo, to už bych neutajila. Musím říct, že těhotenství je nejkrásnější forma přibírání, jaká existuje,” dodala Pachlová. Kromě seriálu Ulice, hraje zatím i v Divadle Broadway v muzikálu Mýdlový princ.

View this post on Instagram

A post shared by Ondřej Havel (@ondrejhavel)

Později se už i se svým viditelným bříškem pochlubila na svém instagramu. Tak už to asi déle neutajím… tvrdit, že jsem snědla meloun i se slupkou, nebudu…,” uvedla s vtipem herečka. Zatím ještě ale nikdo neví, jak její požehnaný stav ovlivní natáčení nových dílů nekonečného seriálu TV Nova. “Necháme se překvapit,” doplnila v rozhovoru pro server.

View this post on Instagram

A post shared by Malvína Pachlová (@malvinapachlovaofficial)

Celebrity - další články

Doporučujeme