Sebastian: Odhodlání něco dělat mi vydrželo asi měsíc. Pak na mě padla deka nicnedělání, kterou mám doteď

10. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Už zítra se fanoušci Radiokempů dočkají další zastávky. Tentokrát se náš tým přesune do kempu Keramika v Hracholuskách. Hudebním hostem bude zpěvák Sebastian, který byl i hostem našeho Insta-Callu.

Šestou zastávkou bude kemp Keramika v Hracholuskách. Jako hudebního hosta s sebou tentokrát Frekvence 1 doveze zpěváka Sebastiana. Ten se na své srpnové vystoupení moc těší. “Těším se moc, protože, co jsem koukal, tak to vypadá moc hezky. Rád uvidím lidi a budeme rádi, když budeme moct zahrát naše písničky. Koncertů letos tolik není, tak jsem rád za každou příležitost,” říká zpěvák, který pochází ze severu Čech.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Toho jsme zastihli právě na cestě. Z domovského Liberce vyrazil na schůzky do Prahy. A zítra opět nasedne do auta a vyrazí směr Hracholusky. Radiokempy jsou specifické i tím, že koncerty jsou hodně kontaktní a fanoušci jsou k dotyčným interpretům hodně blízko. Sebastian je s tím ale v pohodě. “První koncert letošní sezóny jsme měli na parníku, kde jsme na sobě byli hodně namačkaní. Takže tady to bude úplně v pohodě,” dodal.

Je Sebastian kempař a jaké to bylo, když spal poprvé ve stanu? A jak prožíval dobu pandemie a karantény? To a mnohem více se dozvíte v dnešním Insta-Callu s Janou a Mikeschem. A zítra určitě doražte do kempu Keramika v Hracholuskách. Naše vysílání začíná ve 14 hodin, zhostí se ho právě Jana a Mikesch a od 19 hodin vystoupí Sebastian.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme