Seriálový fešák Daniel Bambas míří do Ulice. Těšit se prý můžeme na prince na bílém koni

12. srpna 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Herec Daniel Bambas. (Foto: ČTK/Šulová Kateřina)

Pohledný herec Daniel Bambas postupně střídá všechny oblíbené televizní seriály. Vidět jsme ho mohli v seriálu Velmi křehké vztahy, v Ordinaci v Růžové zahradě a teď se na něj můžeme těšit také v Ulici. Blesku prozradil, co ho k přijetí nabízené role přimělo.

Ve „vékávéčkách“ si zahrál právníka Petra Černého a v Ordinaci zase syna ředitele Reného Seiferta. Nyní ho čeká seriál Ulice a v něm role prince. Tedy alespoň podle jeho vlastních slov.

Moje postava je kladná. Je to takový princ a bílém koni. Zámožný podnikatel, který přijede z Německa,“ říká o své postavě herec Daniel Bambas. Super.cz ještě prozradil, že vstoupí do života Veronice Čermákové alias Magdě.

Ačkoliv jsme ho už dlouho na televizních obrazovkách neviděli, protože Daniel je především divadelní herec, před kamerou je prý rád. Navíc se mu tato nabídka hodila, protože přišla právě po té náročné době způsobené pandemií. „Líbilo se mi, že to přichází z osvědčeného projektu, který je profesionálně vedený a ta role vypadala, že je fajn,“ říká herec.

Nejen před kameru, ale i na divadelní prkna se Daniel po covidové pauze vrací. Volno měl o prázdninách jen pár dní, které využil naplno cestováním po jeho oblíbeném Dánsku a Amsterdamu. „Jsem člověk, který má radši akční typ dovolené. I když jsem se vrátil dost vyčerpaný.“


Celebrity - další články

Doporučujeme