Sex, drogy, rozvody a alkohol. Život slavných topmodelek není růžová zahrada

31. července 2022·Celebrity·Barbora Turková

Eva Herzigová a Kate Moss. (Zdroj: Profimedia)

V devadesátých letech byly královnami světových mol. Zub času ale neušetřil ani je a do jejich tváří se vepsaly problémy s rozvody, drogami či plastikami. Které slavné krásky s tím měly problém? Prozradil web Blesk.cz.

Eva Herzigová

„Drogy pro mě nikdy nebyly pokušením,“  svěřila se česká kráska Eva Herzigová. Dříve by ale tak rázné rozhodnutí neřekla, sama totiž drogy brala. Po rozvodu se začala objevovat velmi vyzáblá s nezdravou barvou v obličeji. Jakmile ale potkala svého současného partnera Gregoria Marsiaje, její život nabral nový směr. „Mám štěstí, že mám kluky, kteří mě udržují v pohybu,“ řekla s narážkou na své sny. To mě nutí cvičit každý den,” dodala.

Naomi Campbell

Velkým problémem krásné modelky je její agresivita. Po své asistence hodila mobilem. Musela jí zaplatit dva miliony dolarů odškodného, jít na kurzy zvládání hněvu a dostala nařízeno pět dní veřejně prospěšných prací. V minulosti měla i problémy s drogami, což popírala, ale následně absolvovala odvykací kůru.

Claudia Schiffer

„Styděla jsem se tak, že jsem zpočátku třeba celé dny nepromluvila,“ vzpomínala modelka. Je prý zvyklá se usmívat za jakékoliv situace. „Můj manžel i rodina mi říkají, že nasadím Schiffer úsměv, který má k tomu reálnému daleko,“ svěřila se kráska. Nyní je tváří luxusních hodinek značky Chanel a na nedostatek práce si rozhodně nemůže stěžovat.

Kate Moss

Byly doby, kdy modelka Kate Moss propařila celou noc. Míchala drogy s alkoholem, několik luxusních firem s ní dokonce přerušilo kontakt v době, kdy se provalilo, že modelka fetuje první ligu. Tyhle časy jsou prý už dávno pryč a Kate se zase veze na úspěšné módní vlně. „Nejpozději v jedenáct večer jsem v posteli a dívám se na Netflix, než usnu. Užíváme si teď víc srandy, než jsme si kdy užili s alkoholem a drogami,” svěřila se kráska, která den začíná jógou, která jí pomáhá odbourat stres. Za její zklidnění může i její o 13 let mladší partner Nikolai von Bismarck.

Linda Evangelista

V roce 2016 podstoupila Linda Evangelista zkrášlující kosmetický zákrok, který u ní vyvolal alergickou reakci. Po celém těle se jí tvoří velké tvrdé tukové boule, kterých se nemůže nijak zbavit. „Milovala jsem chození po přehlídkových molech. Teď se už nedívám ani do zrcadla. Trvá to už šestým rokem. Už se nemohu dále jen schovávat doma,“ svěřila se. Po dlouhých pěti letech se modelka ukázala na veřejnosti. Spory s firmou už prý vyřešila a nyní se opět vrhla do práce.

Foto: Profimedia

 


Celebrity - další články

Doporučujeme