Sexy Alice Bendová ukázala tělíčko v plavkách. Jejího obličeje bychom se lekli

24. května 2022·Celebrity·Redakce

Alice Bendová (Foto: se souhlasem Alice Bendové)

Slunečné dny, kterých jsme si minulý týden řádně užívali, přinesly též pěknou podívanou, protože spousta krasavic vystavila svá sexy tělíčka v plavkách na odiv na svých sociálních sítích. A jinak tomu nebylo ani u herečky Alice Bendové. Tak se na instagramu pochlubila pohledem na její lesknoucí se tělo u bazénu. Obličej však v našem zájmu neukázala.

Ačkoliv se podle předpovědi počasí musíme s tropickými dny na nějakou dobu zase rozloučit, minulý týden jsme si jich mohli užít až až. Takže není divu, že to spoustu lidí vytáhlo ke svým bazénům chytat bronz a předvést tak svou postavu v plavkách, ať už jsme na plavkovou sezónu připraveni či nikoliv. Jednou z provokatérek byla i krásná herečka Alice Bendová.

Ta na svém instagramu zveřejnila fotografii, jak leží u bazénu v plavkách a zabírá se tak od krku dolů. A že to je skutečně pohled pro bohy. Moc dobře ví, že fotit se takhle v leže je super taktické a ví to i jedna z jejích sledujících, která si neodpustila poznámku, že stačí zamakat a bude se moct fotit i ve stoje, tak jako ona. Na to Alice s nadsázkou odpověděla, že už se bude fotit jen v leže. A bez hlavy. Kdyby totiž záběr otočila, tak bychom se prý lekli. Těžko říct čeho, protože herečka vždy patřila ke krásným ženám a jinak tomu určitě není ani když si zřejmě nenamalovaná užívá volna.

View this post on Instagram

A post shared by Alice Bendova (@alice_bendova_official)

Pod jeím příspěvkem nechyběla také spousta pochvalných komentářů. Herec Roman Vojtek jí napsal: “Ale vždyť víš, že my se lekáme rádi.” S chválou nezůstali pozadu ani její fanoušci: “Ali, ty jsi TOPka”, pěkné prkýnko”, “skvostný pohled”, “postavička ham, ham”.


Celebrity - další články

Doporučujeme