Sexy jako nikdy dřív! Herečka Veronika Arichteva má postavu jako lusk a nemá se za co stydět

22. května 2022·Celebrity·Redakce

Veronika Arichteva (Foto: Profimedia)

Je možné, že je tak neskutečně sexy? Herečka Veronika Arichteva nezahálí pracovně ani na dovolené. Do detailu předvedla na instagramu svou postavu v bikinách, které s Martinou Pártlovou a Nikol Štíbrovou chtějí doporučit svým fanynkám.

Veronika Arichteva má smysl pro humor a nechybí jí ani v tomto případě.„Sice jsem celej den kvůli tomu nežrala a zatahovala břicho tak, že ho mám vyvalený na zádech, ale aspoň se pak nemusíme fotit v Podolí na koupáku,” okomentovala s nadsázkou.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Maminka malého Luky se rozhodně nemá za co stydět. Fotky se opravdu velmi povedly. Aby ne, Veronika má rok po porodu syna neskutečnou postavu, a proto jí klidně může ukazovat v plavkách. Jej křivky mohou obdivovat nejen fanoušci na sociálních sítí, ale i v Turecku.

Tam herečka s vyrazila s manželem, režisérem Biserem Arichtevem a samozřejmě roztomilým Lukou. Kvůli pohodlí si vybrali luxusní hotel. „Zlatý dobrý all inclusive, hadry na jednom místě ve skříni a písek vedle postele, kterej nemusim uklízet já. Dobře jsem nám to vymyslela,“pochválila se na instagramu kráska.


Celebrity - další články

Doporučujeme