Shawn Mendes do Prahy nepřijede. Světové turné ruší kvůli duševnímu zdraví

29. července 2022·Celebrity·Redakce

Shawn Mendes. (Foto: Profimedia)

Kanadský zpěvák Shawn Mendes fanouškům na instagramu oznámil smutnou zprávu. Kvůli duševnímu zdraví je nucen zrušit světové turné, a tak do Prahy příští léto nedorazí.

V Praze se kvůli pandemii covid-19 koncert Shawna Mendese odkládal už jednou. Teď ho jsou pořadatelé nuceni zrušit úplně. Začal jsem toto turné s nadšením, že se po dlouhé pauze způsobené pandemií konečně vrátím k živému koncertování. Skutečnost je ale taková, že jsem vůbec nebyl připraven na to, jak náročné to po tak dlouhé době bude,” uvedl na instagramu Shawn Mendes. Na začátku července byl už zpěvák nucen kvůli duševnímu zdraví zrušit některé termíny.

“Je mi líto, že musím zrušit všechny koncerty v Severní Americe, Británii i Evropě,” napsal na instagram kanadský zpěvák. Po konzultacích s lékaři se ukázalo, že si musím dopřát čas pro sebe, získat pevnou půdu pod nohama – a pak se vrátit silnější. Mám vás všechny rád a hrozně moc děkuju za vaši podporu,” dodal s tím, že to neznamená, že by přestal tvořit novou hudbu.

View this post on Instagram

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Všem, kdo si lístek do pražské O2 arény na 22. června 2023 zakoupili, pořadatel nejpozději do 30 dnů garantuje automatickou refundaci. V případě, že jste si lístek koupili v kamenné prodejně, je nutné se obrátit přímo na místo nákupu,” uvádí pořadatel na webových stránkách O2 arény.


Celebrity - další články

Doporučujeme