Shopaholic Nikol se rozvyprávěla o průběhu Survivoru a pěkně se obula do jednoho z hejtrů

22. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Nikola Čechová (Foto: Profimedia)

Youtuberka Nikola Čechová, která si nechává říkat Shopaholic Nikol, je jednou z nejvýraznějších soutěžících reality show Survivor, která právě míří do finále. Už nějakou dobu je však z Dominikánské republiky doma a snaží se vrátit zpět do reality. Po chvilkové odmlce, kterou Nikol potřebovala k aklimatizaci, začíná opět na sociálních sítích komunikovat s fanoušky, kterým se o průběhu soutěže rozvyprávěla. A kromě toho ukázala, že si od tzv. hejtrů nenechá nic líbit.

Jedna ze soutěžících reality show Survivor Nikola Čechová začíná po návratu z Dominikánské republiky, kde se celá soutěž odehrávala, opět komunikovat se světem, se svými fanoušky i se svými hejtry, kterým jen tak něco nedaruje a pohotově reaguje zpětnou palbou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nikola Čechová (@shopaholicnicol)

Je pochopitelné, že všechny, kdo tento pořad sledují, zajímá, jak to vlastně ve skutečnosti všechno bylo. Naráželi například na to, že se dívky zdály být během natáčení nalíčené, přesto že by neměly mít k dispozici vůbec nic, natož make-up. “Tak teď jsem se pobavila. Neměly a podle mě jsme teda nalíčeně nevypadaly. Vím, že Domí měla udělané řasy na začátku a obočí, Chili a Veve taky obočí a jinak o ničem nevím. Jako někdy se sama sebe leknu v televizi, ale co už. Tam nám to bylo fakt jedno,” vysvětluje youtuberka existenci permanentního make-upu.

S větší popularitou souvisí přirozeně i více kritiky od široké veřejnosti. S tím se ale Nikol umí popasovat. Jeden z vulgárních hejtrů se o ní vyjádřil jako o zákeřné p*če, za kterou se musí rodina stydět. Na to Shopaholic Nikol odpověděla jasně a rázně: “Rodina se za mě nestydí, naopak je na mě pyšná, co všechno jsem zvládla. Já by se spíš styděla za to, co jsi napsala, vypovídá to spíš o tobě.”


Celebrity - další články

Doporučujeme