Simona Babčáková ječí při pohledu do zrcadla. Čím dál víc se podobá své mámě

8. října 2022·Celebrity·Redakce

Simona Babčáková. (Foto: Profimedia)

Herečka Simona Babčáková bývá do hereckých rolí obsazována díky svému talentu, improvizaci, vzhledu, ale i díky komické stránce, kterou v sobě nepochybně má. Díky těmto všem aspektům získala jednu z hlavních rolí v oblíbeném sitcomu Comeback. v Show Jana Krause přiznala, že ve vlastním sitcomu žije.

Mimo jiné na červeném sofa u Jana Krause přiznala, že se čím dál víc podobá své mámě. Všichni své maminky milujeme, ale když se jim začneme podobat takovým způsobem, že to vidíme i my sami, může nás to i děsit. “Čím dál víc jsem jako moje máma – chovám se tak, pohybuju se tak a stále víc tak vypadám,” přiznala.

Vzhledem k její schopnosti brát všechno s nadhledem a humorem si ohledně podobnosti s mámou ještě přisadila svůj účet. “Bohužel vypadám jako máma teď. Při pohledu do zrcadla občas zaječím a pak si za čtrnáct dní zvyknu,” vypráví. Určitě to však nemyslí vážně, jen si ze sebe ráda dělá legraci.

Herečka sama vychovává dvě děti, syna Alberta a dceru Josefínu. S bývalým partnerem trenérem hvězd Ianem Adensamem  se měli brát, ale vztah nepřežil covidovou dobu a ze svatby sešlo. Čím dál víc si uvědomuje, že její život trochu připomíná sitcom. “Není to tak dlouho, co jsem zjistila, že podobně jako ve své roli v Comebacku žiju sitcom. V partnerském životě, někdy ve vaření, často ve výchově, svěřila se Simona.


Celebrity - další články

Doporučujeme