Simona Babčáková se konečně ozvala fanouškům. Ukázala, jak to vypadalo na poslední tréninku StarDance

12. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Simona Babčáková a Martin Prágr (Foto: ČTK)

Už je to skoro týden, co se veřejnost dozvěděla, že soutěž StarDance opustila nečekaně Simona Babčáková a Martin Prágr. Diváci a příznivci sympatické herečky čekali nějaké vysvětlení přímo od ní. Simona toho ale zatím moc neřekla.

Zatím nikdo moc neřekl, proč Simona Babčáková a Martin Prágr museli opustit populární televizní soutěž. Jde o covid, nebo něco jiného? Česká televize ani samotný televizní pár neřekly, co se vlastně stalo. Po pár dnech se k celé situaci vyjádřil tanečník Martin Prágr.

„Popsal bych to takto… Je nám to líto, jak to celé dopadlo. Děkujeme vám všem za podporu, hezké zprávy, obrázky od dětí, poslané hlasy. Byla to jízda! napsal Prágr, který v minulém ročníku tancoval s Gabrielou Koukalovou. Se Simonou bohužel musel skončit o něco dříve.

Po šesti dnech prolomila hradbu mlčení i Simona, ale co se opravdu stalo či jaké jsou její pocity, se fanoušci nedočkali. Na instagram umístila video z posledního tréninku, což ale ani jeden z nich v tu dobu netušil. Je na nich její tanečník, který má pod tričkem vycpaná prsa a kroutí se po parketu. Aha, tak tohle je poslední video z našeho tréninku,“ okomentovala herečka řádění svého bývalého tanečního partnera.

Simonu zřejmě ale dohnalo svědomí a rozhodla se nakonec k celé věci vyjádřit ještě trochu více. “Žijeme ve složitých časech. Nejpodstatnější mi přijde udržet lásku v srdci a tak vás s Martin Prágr ujišťujeme, že jsme v pořádku a stále jsme spolu v kontaktu. Nelze nic plánovat a tak pro vás, kteří chcete přijít i na jiné myšlenky, mám doporučení na rozhovor se mnou v časopise Téma. Berte to jako mé mediální vyjádření,” napsala k fotce, která odkazuje na rozhovor v časopise Téma.


Celebrity - další články

Doporučujeme