Po vyřazení Babčákové další šok ve StarDance. Další přenosy budou možná bez publika v sále

13. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

StarDance (Foto: se souhlasem Česká televize)

Vyřazení Simony Babčákové a Martina Prágra kvůli tomu, že měli druhou absenci, nebylo jedinou jobovkou letošního ročníku. Podle zákulisních informací deníku Aha! by měly být přenosy bez diváků v sále.

Stoupající počty covid pozitivních lidí v celé republice děsí Českou televizi. Proto je podle informací ve hře i to, že by přímé přenosy byly po zbytku podzimu bez publika. „Děje se to tak i v ostatních zemích, kde teď show vysílají,“ naznačila v rozhovoru tanečnice Tereza Prucková, která doprovázela herce Zdeňka Godlu. Rozhodnutí by mělo padnout během několika hodin.

Na dotaz Aha! reagovala i mluvčí České televize Karolina Blinková. „Od počátku jsme byli připraveni reagovat na aktuální epidemiologickou situaci, a protože počty potvrzených případů koronaviru rostou, rozhodli jsme se od minulého dílu zavést respirátory v publiku i v průběhu natáčení. A to i přesto, že nám to hygienické předpisy pro natáčení nenařizují!

V současné době se na další soutěžní večer připravují podle informací televize všechny taneční páry. “U všech ale platí, že musí před přenosem projít PCR testy,“ napsala z Kavčích hor Blinková. Filmový večer proběhne už tuto sobotu, ale štáb bude trnout do poslední chvíle, aby se opět něco nestalo.

Nejvíce ohrožený je v této době Mirai Navrátil. Ten už do karantény jednou musel, protože zatím není po prodělání covidu očkovaný. Kdyby ho karanténa či případná nemoc opět dostihly, musel by v soutěži také skončit. Stejně jako to bylo u Simony Babčákové.


Celebrity - další články

Doporučujeme