Simona Stašová chce účinkování ve filmech a televizi pověsit na hřebík. Nechá si jen divadlo

4. června 2022·Celebrity·Redakce

Simona Stašová. (Foto: se souhlasem S. Stašová)

Herečka Simona Stašová (67) se nechala slyšet, že už nechce točit filmy ani televizní seriály. Pokud ji diváci budou chtít vidět, tak budou muset vyrazit do divadla. S informací přišel deník Blesk.

Jsem strašně šťastná v divadle,” svěřila se Stašová, která je pro režiséry filmových snímku sázkou na jistotu. Její jméno totiž do kin přitáhne vždy velký počet diváků. Tomu už ale nejspíš odzvonilo.

“I když se říká, nikdy neříkej nikdy, tak já si určitě počkám na to, až zestárnu do takové Marušky Rosůlkové a přijde role, jako byla bláznivá babička v seriálu Taková normální rodinka. Takovou bych si klidně zahrála,” řekla Blesku. To je podle herečky jediná výjimka, kdy by byla ochotná se před kameru ještě postavit.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Stašová Official (@simonastasova)

Bude tak čekat a uvidí, zda se jí taková role ještě naskytne. “Zrealizuji pár krásných projektů, které mám v hlavě, a až se úplně napapám divadelně krásných rolí, tak je možné, že se ještě do filmu vrátím,”  popsala s nadějí v hlase Simona. Pokud tedy budete chtít herečku vidět v akci, tak musíte navštívit představení Na zlatém jezeře, kde s hercem Ladislavem Frejem baví publikum od začátku do konce.


Celebrity - další články

Doporučujeme