Sláva vykoupená trápením? Hvězdy seriálu Přátelé se svěřily, co jim úspěch dal a vzal

1. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Seriál Přátelé (Zdroj: ČTK)

Když herec Matthew Perry vydal novou knihu, mnozí byli z některých informací, které se dozvěděli, v šoku. Představitel Chandlera promluvil třeba o tom, že málem zemřel. Ale trable se nevyhnuly ani dalším jeho kolegům. Informaci přinesl Blesk.cz.

Pheobe: Lisa Kudrow

Dlouhé roky se představitelka Pheobe soudila se svým prvním manažerem, který požadoval deset procent jejích výdělků – na základě ústní dohody. V roce 2014 s ním soud prohrála a musela mu vyplatit 1,6 milionů dolarů, v přepočtu 40 milionů korun.

Joey: Matt LeBlanc

Po skončení seriálu trpěl herec depresemi a syndromem vyhoření. Skončilo mu manželství a to jen pár měsíců po narození dcery. Opilý totiž osahával prostitutku. Dceři následně diagnostikovali mozkovou poruchu. „Roky jsem skoro nevycházel z domu, nikam jsem nechtěl. Temné časy,“ svěřil se Matt LeBlanc

View this post on Instagram

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Monica: Courteney Cox

O tom, že Courtney Cox se zamilovala do plastických úprav obličeje, kvůli kterým jí prakticky zmizela mimika, a kterých po letech nakonec lituje, se zmiňovat nemusíme. Herečka si prošla opravdovým hororem. Sedmkrát potratila, našli jí mutaci, kvůli které její imunita napadala plod. Uspěla až s druhým cyklem umělého oplodnění a dceru Coco porodila až ve 39 letech.

Ross: David Schwimmer

David Schwimmer se nemusel potýkat s žádnými vážnými problémy. Jen se svěřil, že na něj sláva těžce dolehla. Coby herec jsem se učil pozorovat život a lidi, chodíval jsem s hlavou vztyčenou… Sláva má opačný dopad: Chtělo se mi se skrývat, už jsem lidi nepozoroval,přiznal otevřeně.

Rachel: Jennifer Aniston

Z šestice Přátel se ve světě filmu prosadila nejvíce právě představitelka někdy otravné Rachel Green. A byla to ona, kdo v soukromém životě ulovil hollywoodského krasavce Brada Pitta. Jenže manželství zkrachovalo, Pitt jí utekl za její konkurentkou Angelinou Jolie. I tady manželství nedopadlo dobře, ale Jennifer měla smůlu i na další muže. Jen tři roky žila v manželství s hercem Justinem Therouxem. Zůstala sama a bezdětná.

Chandler: Matthew Perry

Minulost Matthewa Perry není vůbec růžová. Herec se pral se závislostí na alkoholu a lécích, v léčebně si pobyl celkem patnáctkrát. Konzumoval až neskutečných 55 prášků denně. Následně mu prasklo tlusté střevo a přežil je zázrakem. V kómatu strávil 14 dní a podstoupil 14 operací břicha…

Celebrity - další články

Doporučujeme