Slavná zpěvačka to pěkně roztočila. Haterům dokázala, že se za své kypré křivky rozhodně nestydí

29. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / lizzobeeating

Letní sezóna už je na dosah a leckdo začíná pomalu přemýšlet, jak rychle zhubnout ještě pár kilo do plavek. Zpěvačku Lizzo (32) něco takového ale vůbec netrápí. Své plné křivky hrdě natřásá v titěrných bikinách a k sebelásce se snaží inspirovat i ostatní.

Zpěvačka Lizzo je vedle své hudby také dobře známá svým tzv. body-positivity přístupem a láskou k vlastnímu tělu. Ačkoli má sama víc než jen pár kilo navíc, neváhá své tělo vystavovat v odvážných oblečcích na pódiu i mimo něj.

Ke zdravé sebelásce se snaží inspirovat také ostatní. “Mrkněte se do zrcadla. Tohle JE vaše tělo připravené na léto. A teď si zatwerkujte,” napsala na svůj Instagram a přidala video, na kterém v bazénu natřásá své pozadí oděné do bikin.

View this post on Instagram

Go look in the mirror. That body *is* your summer body. Now twerk w me ho! ?

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Zpěvačka se dlouhodobě snaží šířit myšlenky zdravého sebevědomí nejen co se týče fyzické stránky člověka, ale i dalších oblastí. Ačkoli sama dlouho trpěla pocity méněcennosti a trvalo jí mnoho let, než se sama se sebou smířila, nakonec se jí to podařilo a dnes svou filozofii předává fanouškům.

Celebrity - další články

Doporučujeme